45 ° Siku C * C
  • Air Pro45 ° Siku C * C
  • Air Pro45 ° Siku C * C
  • Air Pro45 ° Siku C * C

45 ° Siku C * C

Pasang cdopper abang lan brase cor yaiku elos. Fittings tembaga abang dipasang ing stadard Americal ASME B16.22-2001. Produk siku C * C 45 ° liyane uga bisa dipesen.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

45 ° Siku C * C


Barang # SIZE NOMINAL SIZE KOTAK PCS / TAS BAG / CTN
1 2541 1/4 " 24 * 21 * 24.5 100 20
2 2543 3/8 " 24 * 21 * 24.5 50 20
3 2545 5/8 " 24 * 21 * 24.5 25 12
4 4501 1/2 " 24 * 21 * 24.5 50 12
5 4502 3/4 " 29 * 24 * 24.5 25 12
6 4503 1 " 41 * 24 * 24.5 10 20
7 4504 1 1/4 " 29 * 24 * 24.5 10 10
8 4505 1 1/2 " 41 * 24 * 24.5 10 10
9 4506 2 " 48 * 27 * 24.5 5 10
10 4507 2 1/2 " 41 * 24 * 24.5 1 25
11 4508 3 " 48 * 27 * 24.5 1 22
12 4509 4 " 48 * 27 * 24.5 1 10


45 ° Siku C * C Notes:


1. Pasang cdopper abang lan perlengkapan brase yaiku elos.
2. Fitting tembaga abang dipasang ing stadard Americal ASME B16.22-2001
3. Produk standar liyane uga bisa dipesen.
4. Tekanan sing ngadeg tenan: 1.6MPa. Sawetara nganti 2.0MPa.
5. Urutan dimensi TEE D1 * D2 * D3.

Panas Tags: 45 ° Siku C * C, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing China, Quotation, CE, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.