90 ° Siku Dalan FTG * C
  • Air Pro90 ° Siku Dalan FTG * C
  • Air Pro90 ° Siku Dalan FTG * C
  • Air Pro90 ° Siku Dalan FTG * C

90 ° Siku Dalan FTG * C

1. Fitting cdopper abang lan cor brase dipasang ing pucuk elos : 1.6MPa Sawetara nganti 2.0MPa.5. Urutan dimensi TEE D1 * D2 * D3.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

90 ° Siku Dalan FTG * C


Barang # SIZE NOMINAL SIZE KOTAK PCS / TAS BAG / CTN
1 2581 1/4 " 24 * 21 * 24.5 10 20
2 2583 3/8 " 24 * 21 * 24.5 50 20
3 2585 5/8 " 24 * 21 * 24.5 25 12
4 9011 1/2 " 24 * 21 * 24.5 50 10
5 9012 3/4 " 29 * 24 * 24.5 25 10
6 9013 1 " 41 * 24 * 24.5 10 20
7 9014 1 1/4 " 29 * 24 * 24.5 10 10
8 9015 1 1/2 " 48 * 27 * 24.5 10 10
9 9016 2 " 48 * 27 * 24.5 5 10
10 9017 2 1/2 " 41 * 24 * 24.5 1 20
11 9018 3 " 44 * 29 * 30 1 20
12 9019 4 " 47 * 38 * 22 1 8


90 ° Siku Dalan FTG * C Notes:


1. Pasang cdopper abang lan perlengkapan brase yaiku elos.
2. Fitting tembaga abang dipasang ing stadard Americal ASME B16.22-2001
3. Produk standar liyane uga bisa dipesen.
4. Tekanan sing ngadeg tenan: 1.6MPa. Sawetara nganti 2.0MPa.
5. Urutan dimensi TEE D1 * D2 * D3.

Panas Tags: 90 ° Siku Jalan FTG * C, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing China, Quotation, CE, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.