Gandeng Kanthi Stop Cerbung C * C
  • Air ProGandeng Kanthi Stop Cerbung C * C
  • Air ProGandeng Kanthi Stop Cerbung C * C

Gandeng Kanthi Stop Cerbung C * C

1. Fitting cdopper abang lan cor brase dipasang ing pucuk elos : 1.6MPa Sawetara nganti 2.0MPa.5. Urutan dimensi TEE D1 * D2 * D3.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gandeng Kanthi Stop Cerbung C * C


Barang # SIZE NOMINAL SIZE KOTAK PCS / TAS BAG / CTN
1 UPC2021 1/2 " 29 * 24 * 24.5 100 10
2 UPC2022 3/4 " 41 * 24 * 24.5 50 12
3 UPC2023 1 " 41 * 24 * 24.5 25 12
4 UPC2024 1¼ " 41 * 24 * 24.5 10 20
5 UPC2025 1½ " 29 * 24 * 24.5 10 10
6 UPC2026 2 " 48 * 27 * 24.5 5 20
7 UPC2027 2½ " 48 * 27 * 24.5 1 60
8 UPC2028 3 " 48 * 27 * 24.5 2 20
9 UPC2029 4 " 48 * 27 * 24.5 1 15

Gandeng Kanthi Stop Cerbung C * C Notes:


1. Pasang cdopper abang lan perlengkapan brase yaiku elos.
2. Fitting tembaga abang dipasang ing stadard Americal ASME B16.22-2001
3. Produk standar liyane uga bisa dipesen.
4. Tekanan sing ngadeg tenan: 1.6MPa. Sawetara nganti 2.0MPa.
5. Urutan dimensi TEE D1 * D2 * D3.

Panas Tags: Gandeng Kanthi Stop Dobel C * C, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing China, Quotation, CE, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.