Pangurangan Kopling Dwv C * C
  • Air ProPangurangan Kopling Dwv C * C
  • Air ProPangurangan Kopling Dwv C * C
  • Air ProPangurangan Kopling Dwv C * C

Pangurangan Kopling Dwv C * C

1. Fitting cdopper abang lan cor brase dipasang ing pucuk elos 1.6MPa Sawetara nganti 2.0MPa.5. Urutan dimensi TEE D1 * D2 * D3.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pangurangan Kopling Dwv C * C


Barang # SIZE NOMINAL SIZE KOTAK PCS / TAS BAG / CTN G.W / P
1 D2008 2 "* 1½F * C 24 * 21 * 24.5 10 10 21
2 D2007 2 "* 1½C * C 24 * 21 * 24.5 10 10 21

Pangurangan Kopling Dwv C * C Notes:


1. Pasang cdopper abang lan perlengkapan brase yaiku elos.
2. Fitting tembaga abang dipasang ing stadard Americal ASME B16.22-2001
3. Produk standar liyane uga bisa dipesen.
4. Tekanan sing ngadeg tenan: 1.6MPa. Sawetara nganti 2.0MPa.
5. Urutan dimensi TEE D1 * D2 * D3.

Panas Tags: Dwv Coupling Reducer C * C, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing China, Quotation, CE, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.