Warta Industri

Fitting tembaga menehi pinunjul saka stamping sikut

2021-06-08
Fungsi sikut lan sikut biasa padha, kanggo nggawe pipa nindakake puteran Angle tartamtu, mula kaluwihane stamping sikut luwih apik tinimbang sikut biasa, mula apa kaluwihan stamping siku, pipa tembaga Jiake ing ngisor iki Xiaobian marang sampeyan.
Pipa tembaga Jiaco menehi katrangan babagan sikut stamping
Kauntungan saka sikut stamping yaiku:
1, stamping lan proses efisiensi produksi dhuwur, lan gampang dioperasikake, gampang diwujudake mekanisasi lan otomatisasi, amarga stamping gumantung karo peralatan die lan stamping kanggo ngrampungake pangolahan, kaping tekan press press biasa saben menit bisa tekan puluhan kali , tekanan kanthi cepet bisa nganti luwih saka atusan kaping utawa malah kaping sewu saben menit, lan saben stroke stamping bisa entuk siji bagean stamping.
2. Stamping umume ora duwe generasi chip lan scrap, kurang konsumsi bahan, lan ora mbutuhake peralatan panas liyane, mula kalebu jinis pangolahan bahan hemat lan hemat energi, lan biaya komponen stamping murah.
3, stamping bisa diolah dadi ukuran ukuran sing luwih gedhe, bentuke bagean sing luwih kompleks, kayata cilik kanggo jam mandheg jam, gedhe ing rel mobil, nutupi bagian, ditambah karo deformasi adhem lan efek pengerasan bahan stamping, kekuatan stamping lan kaku luwih dhuwur.
4, stamping amarga cetakan kanggo mesthekake ukuran lan bentuk akurasi bagean stamping, lan umume ora ngrusak kualitas permukaan bagean stamping, lan umur cetakan umume luwih dawa, mula kualitas stamping stabil, interchangeability apik , kanthi ciri "persis padha".