Warta Industri

Fitting tembaga "nuduhake" karo sampeyan cara milih pipa tembaga

2021-06-08
Perlengkapan tembaga ora umum kanggo kita. Bisa dingerteni manawa akeh kanca sing nemoni masalah sing durung ngerti kepiye milih. Saiki kesejahteraan teka, lan edhisi cilik perlengkapan tembaga Jiake nuduhake cara milih pipa tembaga kanggo sampeyan, ngarep-arep bisa mbantu sampeyan.



Pipa tembaga JiaKe karo sampeyan "nuduhake" cara milih pipa tembaga



Cara milih pipa tembaga yaiku:



1, kaluwihan lan kekurangan pisanan mbedakake pas tembaga, kita bisa ndeleng saka tembaga, ing sisih njaba, kita bisa nggunakake sawetara perkara sing luwih runcing, yen sampeyan duwe garis jero kanggo ngasilake wektu iki , dadi tembaga sing apik, amarga alat tembaga sing apik digunakake tinimbang tembaga murni, extensibilitas tembaga apik banget. Mula, bahan sing luwih apik iki ora bisa digawe kanggo produksi industri militer utawa sawetara industri sing cukup istimewa;



2, ing sisih njaba permukaan fittings tembaga, kita uga bisa ana ing njero permukaan fittings tembaga, banjur mbandhingake loro-lorone, yen efeke padha, nuduhake yen umume bahan saka fittings tembaga iku apik, kosok baline, bisa uga tekstur fittings tembaga dhewe ora murni;



3, amarga sifat fittings tembaga, mula yen kita meksa melu lempitan tembaga, nyatane pancen gampang ditekuk, kosok baline, kita bisa milih bahan kasebut dudu tembaga murni utawa efek tembaga dhewe ora apik.